Ceni Plastech

Ceni Company ka nisur me pune te ndryshme ndertimore qe nga viti 1978 dhe me prodhimin e dyerve dhe dritareve ne vitin 2007. Qellimi yne ka qene ofrimi i sherbimeve te ndryshme ne lemine e ndertimtarise. Tani kompania Ceni Plastech e cila merret me prodhimin e dyerve, dritareve, dyerve te hyrjes, fasada strukturale dhe variante të ndryshme të grilave vepron në vendet të Evropës në projekte të ndryshme.

"Shërbimi më i mirë ndonjëherë."

0 +
Ndjekës
0

+

Vite Eksperiencë
Mirësevini tek ne!

Ceni Plastech-Trocal

Sistemet e dritareve dhe dyerve te Trocal jane te disponushme ne nje game te gjere variantesh dhe me thellesi instalimi.

Dizajne moderne
Montim profesional
Kursim të energjisë
Mbrojtje kundër vjedhjes
Projektet

Projektet tona më të fundit

Proceset e Punës

4 Hapa për të porositur dritaren për shtëpinë tuaj

E ardhmja është këtu – zona të mëdha dritare, dizajn elegant, izolim i lartë i zërit dhe nxehtësisë dhe siguri e jashtëzakonshme

01

Caktoni takim

Plotësoni formularin ose na kontaktoni direkt ne rrjete sociale.

02

Prodhimi Dritareve

Ne ofertojmë ne bazë të dimensioneve tuaja apo matjeve tona që i kryejm falas.

03

Dorëzimi në shtëpinë tuaj

Prodhimi i dyerve apo dritareve dhe dorëzimi ose instalimi i tyre.

04

Kënaquni...

Jetoni në ambient të izoluar dhe dizajn me standarde europiane.

Komentet nga Klientët tanë

Çfarë thotë klienti ynë

“Ne nuk mund ta kuptojmë se si kemi jetuar pa instalimin e dritareve. Instalimi i dritareve është pikërisht ajo që i ka munguar shtëpise sonë.”

Elsa Kajtazi

Customer

Produktet tona

Produktet nga më të rejat

TROCAL 88
Standard

E ardhmja është këtu – zona të mëdha dritare, dizajn elegant, izolim i lartë i zërit dhe nxehtësisë dhe siguri e jashtëzakonshme – dritarja e inovacionit TROCAL 88 plotëson të gjitha kërkesat aktuale dhe të ardhshme.

TROCAL 88
AluClip

TROCAL 88 AluClip – një sistem modern i dritareve plastike, i rrumbullakosur me një guaskë alumini elegant në pjesën e jashtme të profilit.


TROCAL 76
Standard

Inxhinierët dhe teknikët TROCAL së fundmi kanë zhvilluar një sistem modern, teknikisht të sofistikuar të dritareve PVC-U me një thellësi ndërtimi prej 76 mm – Vula qendrore TROCAL 76.TROCAL 76
AluClip

TROCAL 76 AluClip paraqet një sistem dritareje plastike me një thellësi ndërtimi 76 mm dhe një predhë alumini saktësisht të përshtatshme në pjesën e jashtme të dritares. Alumini është i qëndrueshëm ndaj motit dhe i qëndrueshëm në vlerë.

TROCAL
Premiplan Plus

Sistemi i pragut Premium për lirinë maksimale të pengesave me një shkallë të lartë aksesi, për instalim në nivelin e tokës me 0 mm.
TROCAL
PremiDoor 76

PremiDoor 76 është një sistem dyersh me ngritje/rrëshqitje me një nivel të lartë izolimi termik, një thellësi instalimi prej 76 mm dhe një dizajn me pesë dhoma të montuara në ujë. Karakteri i tij elegant mbartet nga loja e hollë e linjave me një gjerësi brezi prej vetëm 100 mm.

0

+

Ekipi profesional
0

+

Projektet e përfunduara
0

+

Klient të kënaqur

Dëshironi projekt me porosi?

Na kontaktoni për më shumë detaje.

Scroll to Top