Na Kontaktoni

Kontaktoni me ne

Në kuadër të Ceni Company është edhe Ceni Plastech e cila miret me Dyer dhe Dritare.

Email

ceniplastech@outlook.com

Contact

+383 49 999 223 +383 49 360 000

Zyret tona

Vendndodhja e zyreve

Ceni Company 60000 Gjilan, Kosovo

Scroll to Top