Rreth Nesh

Ceni Company ka nisur me pune te ndryshme ndertimore qe nga viti 1978 dhe me prodhimin e dyerve dhe dritareve rreth 10 vite me vone.

Rreth Nesh

Historia për kompaninë tonë

Qellimi yne ka qene ofrimi i sherbimeve te ndryshme ne lemine e ndertimtarise. Tani kompania Ceni Plastech e cila merret me prodhimin e dyerve, dritareve, dyerve te hyrjes, fasada strukturale dhe variante të ndryshme të grilave vepron në vendet të Evropës në projekte të ndryshme.

Qëllimi ynë:

Ofroni shërbimin më të mirë për klientët

Kush jemi ne

Ceni Plastech-Trocal

Sistemet e dritareve dhe dyerve të Trocal janë të disponushme në një gamë të gjerë variantesh dhe me thellësi instalimi.

0

+

Vite Eksperiencë
0

+

Ndjekës
0

+

Ekipi profesional
0

+

Projektet e përfunduara
0

+

Klient të kënaqur

Na kontaktoni për më shumë

Scroll to Top