Produktet tona

Sistemet e dritareve dhe dyerve te Trocal jane te disponushme ne nje game te gjere variantesh dhe me thellesi instalimi.

TROCAL 88
Standard

E ardhmja është këtu – zona të mëdha dritare, dizajn elegant, izolim i lartë i zërit dhe nxehtësisë dhe siguri e jashtëzakonshme – dritarja e inovacionit TROCAL 88 plotëson të gjitha kërkesat aktuale dhe të ardhshme.

TROCAL 88
AluClip

TROCAL 88 AluClip – një sistem modern i dritareve plastike, i rrumbullakosur me një guaskë alumini elegant në pjesën e jashtme të profilit.


TROCAL 76
Standard

Inxhinierët dhe teknikët TROCAL së fundmi kanë zhvilluar një sistem modern, teknikisht të sofistikuar të dritareve PVC-U me një thellësi ndërtimi prej 76 mm – Vula qendrore TROCAL 76.TROCAL 76
AluClip

TROCAL 76 AluClip paraqet një sistem dritareje plastike me një thellësi ndërtimi 76 mm dhe një predhë alumini saktësisht të përshtatshme në pjesën e jashtme të dritares. Alumini është i qëndrueshëm ndaj motit dhe i qëndrueshëm në vlerë.

TROCAL
Premiplan Plus

Sistemi i pragut Premium për lirinë maksimale të pengesave me një shkallë të lartë aksesi, për instalim në nivelin e tokës me 0 mm.
TROCAL
PremiDoor 76

PremiDoor 76 është një sistem dyersh me ngritje/rrëshqitje me një nivel të lartë izolimi termik, një thellësi instalimi prej 76 mm dhe një dizajn me pesë dhoma të montuara në ujë. Karakteri i tij elegant mbartet nga loja e hollë e linjave me një gjerësi brezi prej vetëm 100 mm.

Dëshironi projekt me porosi?

Na kontaktoni për më shumë detaje.

Scroll to Top