Shërbimet tona

Ceni Plastech merret me prodhimin e dyerve, dritareve, dyerve te hyrjes, fasada strukturale dhe variante të ndryshme të grilave vepron në vendet të Evropës në projekte të ndryshme.

0

+

Vite Eksperiencë
Mirësevini tek ne!

Ceni Plastech-Trocal

Sistemet e dritareve dhe dyerve te Trocal jane te disponushme ne nje game te gjere variantesh dhe me thellesi instalimi.

Dizajne moderne
Montim profesional
Kursim të energjisë
Mbrojtje kundër vjedhjes
our process

4 Hapa për të porositur dritaren për shtëpinë tuaj

E ardhmja është këtu – zona të mëdha dritare, dizajn elegant, izolim i lartë i zërit dhe nxehtësisë dhe siguri e jashtëzakonshme

Plotësoni formularin ose na kontaktoni direkt ne rrjete sociale.

Ne ofertojmë ne bazë të dimensioneve tuaja apo matjeve tona që i kryejm falas.

Prodhimi i dyerve apo dritareve dhe dorëzimi ose instalimi i tyre.

Jetoni në ambient të izoluar dhe dizajn me standarde europiane.

“Shërbimi më i mirë ndonjëherë.”

Benefitet që keni nga ne!

Pse duhet të na zgjidhni ne?

Matje të dimensioneve

Instalim i shpejtë

Plotësimi i të gjitha kërkesave

Dëshironi projekt me porosi?

Na kontaktoni për më shumë detaje.

Scroll to Top